Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze klantendienstmedewerkers zijn er om al uw vragen over onze bloedglucosemonitoringsystemen te helpen beantwoorden. Waarschijnlijk vindt u uw antwoord echter het snelst tussen onze veelgestelde vragen. We hebben de vragen die ons het vaakst worden gesteld, hieronder opgelijst. Wij hopen dat u dit nuttig vindt.

Logboek bestellen

  Klik hier voor meer informatie.

  Serie- en lotnummers

   Het serienummer (SN) bevindt zich op de achterzijde van uw OneTouch® meter en op de doos van de meter.

   Het lotnummer van de teststrips (LOT) bevindt zich op het buisje met uw OneTouch® teststrips en op de doos van de teststrips.

   Het lotnummer van de controlevloeistof (LOT) bevindt zich op het flesje met uw OneTouch® controlevloeistof en op de doos van de controlevloeistof.

   Teststrips

    OneTouch® teststrips worden apart verkocht en zijn misschien niet meegeleverd in de meterkit. Contacteer voor de beschikbaarheid van de teststrips de OneTouch® klantendienst op 0800 15325 of vraag het aan uw apotheker of professionele zorgverlener.

    Nee, niet alle OneTouch® teststrips zijn compatibel met alle OneTouch® meters. Lees meer over welke teststrips geschikt zijn voor uw OneTouch® meter in de productpagina's of raadpleeg uw Gebruikershandleiding. Als u twijfelt welke teststrips u moet gebruiken, contacteer dan de OneTouch® klantendienst op 0800 15325 of uw professionele zorgverlener.

    Lees meer over welke teststrips geschikt zijn voor uw OneTouch® meter in de productpagina's of raadpleeg uw Gebruikershandleiding. Als u twijfelt welke teststrips u moet gebruiken, contacteer dan de OneTouch® klantendienst op 0800 15325 of uw professionele zorgverlener.

    Garantie en registratie van uw toestel

     U kunt uw meter op 2 eenvoudige manieren registreren:

     1. Online
     2. Contacteer de OneTouch® klantendienst op 0800 15325. Zorg ervoor dat u uw meter bij de hand hebt om het registratieproces te vergemakkelijken.

     Als u uw OneTouch® registreert, kunnen wij u productupdates, nuttige informatie en continue ondersteuning bieden om uw diabetes te managen.

     LifeScan garandeert dat de OneTouch® meters foutloos zijn op het vlak van materiaal en vakmanschap gedurende drie jaar lang vanaf de aankoopdatum. De garantie is enkel van toepassing op de oorspronkelijke koper en is niet overdraagbaar.

     Als u denkt dat uw OneTouch® meter stuk is, raadpleegt u de veelgestelde vragen voor onlinehulp of contacteert u de OneTouch® klantendienst op 0800 15325. Zorg er wel voor dat u de meter en de teststrips bij de hand hebt wanneer u belt. Contacteer als alternatief uw professionele zorgverlener.

     Als u uw OneTouch® meter kwijt bent, contacteer dan de OneTouch® klantendienst op 0800 15325. Contacteer als alternatief uw professionele zorgverstrekker.

     Foutmeldingen

      Als u problemen ervaart met uw OneTouch® meter, lees dan eerst het hoofdstuk Problemen Oplossen in uw Gebruikershandleiding. Als u daarna nog steeds problemen hebt, contacteer dan de OneTouch® klantendienst op 0800 15325 en we doen alles wat we kunnen om het probleem te op te lossen. Zorg er wel voor dat u uw meter en uw teststrips bij de hand hebt wanneer u belt.

      Als u problemen ervaart met uw OneTouch® meter, lees dan eerst het hoofdstuk Problemen Oplossen in uw Gebruikershandleiding. Als u daarna nog steeds problemen hebt, contacteer dan de OneTouch® klantendienst op 0800 15325 en we doen alles wat we kunnen om het probleem te op te lossen. Zorg er wel voor dat u uw meter en uw teststrips bij de hand hebt wanneer u belt.

      Meter-resultaten

       Het is niet aanbevolen om bloedglucoseresultaten getest met deze meter te vergelijken met resultaten getest met een andere meter. Resultaten tussen meters kunnen verschillen. Dit betekent niet dat uw meter niet correct zou functioneren.

       Controlevloeistof

        OneTouch® controlevloeistoffen worden apart verkocht en zijn misschien niet meegeleverd in uw meterkit. Contacteer voor de beschikbaarheid van de controlevloeistof de OneTouch® klantendienst op 0800 15325 of vraag het aan uw apotheker of professionele zorgverlener.

        Beschikbaarheid OneTouch® producten

         OneTouch® prodcuten zijn te koop in de apotheek. Voor meer informatie kunt u de OneTouch® klantendienst contacteren op 0800 15325 of vraag het aan uw professionele zorgverlener.

         Contacteer ons

         Smartphone icoon

         Gratis nummer
         0800 15325

         Maandag tot vrijdag
         8u-17u

         Gegevens van de klantendienst in een ander land bekijken.

         BE-POR-2100002